Muutto ja MUUTTOPALVELU Tampere, Nokia, Orivesi ja pirkkala, sekä koko pirkanmaa

Edulliset muutot Tampere, Nokia ja Pirkanmaa. Tarjoamme ammattitaitoiset ja turvalliset muutot ja muuttopalvelut sekä yrityksille että yksityishenkilöille alueella Tampere, Nokia, Orivesi, Pirkkala ja koko Suomi, tarvittaessa myös muualla Pohjolassa ja Baltiassa. Jos tarve on vain yksittäisten tavaroiden kuljettamiselle, tutustu kuljetuspalveluumme >> 

Perus muuttopalvelu sisältää aina kevytkuorma-auton ja muuttomiehen. Se on loistava vaihtoehto silloin, kun saat muuttopalvelumme lisäksi muuttomiehiä tai pystyt itse auttamaan muuttotavaroiden kantamisessa. 

MUUTTO HINTA TAMPERE JA PIRKANMAA

Tarjoamme edulliset muutot alueella Tampere, Nokia, Orivesi, Pirkkala ja Pirkanmaa. Olemme varma valinta muuton toteuttamiseen, mikäli olet erimerkiksi muuttamassa Pirkanmaalle tai Pirkanmaalta pois. Tutustu muuttopaketteihimme ja pyydä tarjous!

MUUTTOPALVELU SUPPEA
Suppea muuttopalvelu sisältää aina kevytkuorma-auton ja muuttomiehen. Se on loistava vaihtoehto silloin, kun saat muuttopalvelumme lisäksi muuttomiehiä tai pystyt itse auttamaan muuttotavaroiden kantamisessa. Perus muuttopalvelun hinta on alkaen 59€  / h sis. alv. Jätä tarjouspyyntö sivustomme kautta, niin annamme tarjouksen muuttosi toteuttamisesta.

ota yhteyttä ja Pyydä tarjous >>

MUUTTOPALVELU PERUS
Muuttopalvelu perus sisältää aina kevytkuorma-auton, sekä  2 muuttomiestä. Se on loistava vaihtoehto silloin, kun haluat esimerkiksi yksiön tai kaksion muuton avaimet-käteen palveluna. Perus muuttopalvelun hinta on alkaen 85€ / h sis. alv. Jätä tarjouspyyntö sivustomme kautta, niin annamme tarjouksen muuttosi toteuttamisesta.

ota yhteyttä ja Pyydä tarjous >>

MUUTTOPALVELU LAAJA
Muuttopalvelu laaja sisältää aina kevytkuorma-auton, sekä vähintään 2 muuttomiestä. Se on loistava vaihtoehto silloin, kun haluat esimerkiksi kolmion tai isomman asunnon muuton avaimet-käteen palveluna. Lisäksi teemme myös yritys / toimistomuuttoja. Jätä tarjouspyyntö sivustomme kautta, niin annamme tarjouksen muuttosi toteuttamisesta.

ota yhteyttä ja Pyydä tarjous >>

EDULLINEN MUUTTOPALVELU / MUUTTO TAMPERE, NOKIA, ORIVESI, PIRKKALA JA KOKO PIRKANMAA

Kuljetus TEK Oy tarjoaa monipuolisen muuttopalvelun / edulliset muutot mm. alueella Tampere, Nokia, Pirkkala, Orivesi, Lempäälä, Valkekoski, Hämeenkyrö, Häijää, Sastamala, Kangasala,  Ikaalinen ja koko Pirkanmaa.